Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g Brötchen, altbacken (ca. 3 Brötchen), in Stücken
- 80 g Bacon, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter
- Wasser zum Knöpflegaren
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Knöpflegaren
- 250 g Mehl
- 50 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 6 Eier
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1697 kJ / 405 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 44 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Spätzle
30 min
Saure Kartoffelrädle
1 godz. 5 min
Schwäbische Pfitzauf
40 Min
Wurstknöpfle (Bayern)
45 min
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1hod.
Kräuter-Kaiserschmarren mit Rahmpilzen
40 Min
Ofenschlupfer
1 godz. 5 min
Schwäbische Lasagne
45 min
Brezelgugelhupf
1 Std. 10 Min
Schwäbische Flachswickel
45 min
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1 Std. 10 Min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1h 15min