Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g de figues sèches, coupées en quatre sans les extrémités
- 200 g de jus de pomme
- 200 g de moutarde de Dijon forte
- 1 - 2 c. à soupe de vinaigre balsamique blanc, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 2606 kJ / 622 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 116 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 17.9 g
Alternative recipes
Saucisson au chocolat
6h 15 min
Confiture ananas-gingembre
35min
Sucre orange-épices de Noël
2 Std.
"Pizza" briochée sucrée
2 godz. 45 min
Chutney aux raisins
25 Min
Moutarde indienne
15 min
Pesto persan
10 Min
Gelée de queues de fraise
1h
Liqueur à l'abricot
25 Min
Confiture de pommes à la pâte d'amande
25 Min
Sucre à la noix de muscade et au chocolat
5 Min
Confiture d'ananas à la vanille
25 Min