Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 290 g di acqua
- 20 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaio di zucchero
- 150 g di farina di castagne
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 200 g di castagne, cotte e pelate (vedere consigli)
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 8969 kJ / 2117 kcal
- Protein
- 76 g
- Carbohydrates
- 419 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 34 g
In Collections
Alternative recipes
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Pane toscano con lievito madre
5h
Pane rustico
2h
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2 Std. 30 Min
Ruote limone e pepe
1 Std.
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4h