Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 190 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di miele
- 320 g di farina integrale di farro + q.b.
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 247 kJ / 59 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 10.2 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Crackers all'acqua
3 Std.
Panini venostani
3 Std.
Pane svedese
2h
Pane integrale in cassetta
4h
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10 min.
Biscotti farro e camomilla (di Erica Liverani)
1 Std. 40 Min
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Grissini integrali al rosmarino
2 godz. 50 min
Biscotti ai semi vari (senza zucchero)
30min
Pane con farina di mais
5h 5min
Crackers senza lievito
1h 15min
Pane ai cereali con i semi
3h 10 min.