Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 270 g di acqua
- 20 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 470 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di sale + q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- origano secco, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 45.4 g
- Fat
- 7.9 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia sarda ai pomodori (Fogazza cun tamatiga)
3h
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Attorcigliati al sale marino
3h 15min
Focaccia con la crescenza
1 godz. 45 min
Focaccia a sorpresa
2 godz.
Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea
3h
Filone saporito
5u. 20min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pane scugnizzo
2 godz.
Grissoni rustici saporiti
1 Std. 40 Min
Corona di pan di pizza
4 Std.