Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 270 g di acqua
- 20 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 470 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di sale + q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- origano secco, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 45.4 g
- Fat
- 7.9 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Pane alle erbe aromatiche
1h 30min
Focaccia alle cipolle
2u. 20min
Filone saporito
5h 20 min.
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Treccia molisana pasquale
4 godz. 30 min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Pagnotte turche
2u. 20min
Chiocciole al formaggio
4 Std. 15 Min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5h 30min
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min