Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g di latte
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 5 g di lievito di birra fresco
- 10 g di zucchero
- 5 uova
-
100
g di lardo di maiale macinato
or 100 g di grasso di prosciutto di maiale macinato - 10 g di sale
- 10 g di pepe nero macinato
- 600 g di farina tipo 0
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1779.4 kJ / 425 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Carbohydrates
- 56.1 g
- Fat
- 16.4 g
- Saturated Fat
- 5.9 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 45.7 mg
Alternative recipes
Biscotti di Basilea
1h 50 min
Grissini al formaggio
1h
Zucchero al rosmarino
10 min
Himbasha (pane etiope in padella)
3h 40min
Aroma di capperi
4 Std. 10 Min
Schiaccia campigliese
55min
La bevanda dei maghi (alla maniera de Harry Potter e il prigioniero di Azkaban)
10 min
Focaccia fave, pancetta e pecorino
2h 10min
Liquore al finocchietto
241ωρ.
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2h 30 min
Vellutata di pomodoro (Bimby Friend)
40min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4h