Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 200 g di latte
- 5 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 20 g di zucchero
- 1 uovo
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Ripieno
- 80 g di provola affumicata pezzi
- 80 g di prosciutto cotto a pezzi
- 80 g di scamorza affumicata pezzi
- 80 g di pomodori secchi pezzi
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 650.5 kJ / 155.5 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Carbohydrates
- 20.5 g
- Fat
- 5.8 g
- Saturated Fat
- 2.1 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 270 mg
In Collections
Alternative recipes
Gattò di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Baguette salsiccia e cime di rapa
6h
Pizza chiena
5h
Pastiera salata
2h
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Parigina TM6
5 Std. 30 Min
Graffe di Carnevale
4h
Parigina
3 Std. 30 Min
Ciambella salata speck e scamorza
50 min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min