Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta biscotto
- 4 uova, albumi e tuorli separati
- 1 pizzico di sale
- 130 g di zucchero
- 5 g di zucchero vanigliato
- 130 g di farina tipo 00
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
Farcitura alla crema gianduia
- 250 g di crema gianduia
Copertura al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- scaglie di cioccolato q.b.
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1615.1 kJ / 386 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 49.4 g
- Fat
- 17.9 g
- Saturated Fat
- 12.6 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodium
- 96.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Purè di patate (TM6)
1h
Pan di spagna panna e fragole
2 Std.
Cheesecake alle fragole
4h 30min
Panini morbidi dolci
1h 30min
Polpette fritte
40 min
Panini al latte e burro
3 Std. 30 Min
Danubio salato
3 Std.
Rotolo al cioccolato e nocciole
1h
Plumcake al mascarpone
2 Std.
Baguette con ciccioli
5h
Crostata morbida con tonno e misticanza
1h
Ciambella abbraccio
2 Std.