Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta biscotto
- 4 uova, albumi e tuorli separati
- 1 pizzico di sale
- 130 g di zucchero
- 5 g di zucchero vanigliato
- 130 g di farina tipo 00
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
Farcitura alla crema gianduia
- 250 g di crema gianduia
Copertura al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- scaglie di cioccolato q.b.
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1615.1 kJ / 386 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 49.4 g
- Fat
- 17.9 g
- Saturated Fat
- 12.6 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodium
- 96.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Rotolo al tiramisù
3 Std. 30 Min
Brownies (senza glutine)
35 Min
Rotolo ai frutti rossi
2h
Praline al tiramisù e cioccolato
1 Std. 30 Min
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4h 30 min
Torta succosa di mele con Affettatutto Bimby®
2h
Torta pinguino
1 Std. 30 Min
Tartellette Banoffee
1 Std. 30 Min
Merendine yo-yo
1 Std.
Daddy cupcake
1 Std. 30 Min
Cream tart al cioccolato
8 Std.
Panini al latte e burro
3 Std. 30 Min