Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta biscotto
- 4 uova, albumi e tuorli separati
- 1 pizzico di sale
- 130 g di zucchero
- 5 g di zucchero vanigliato
- 130 g di farina tipo 00
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
Farcitura alla crema gianduia
- 250 g di crema gianduia
Copertura al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- scaglie di cioccolato q.b.
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1615.1 kJ / 386 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 49.4 g
- Fat
- 17.9 g
- Saturated Fat
- 12.6 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodium
- 96.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Purè di patate (TM6)
1h
Biscotti pupazzo di neve
2h
Ciambella abbraccio
2h
Pan di Spagna panna e fragole
2h
Pasta ceci e pancetta (Bimby Friend)
45min
Bombette di Carnevale ripiene
1h
Pesche dolci
2h
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Marmor-Gugelhupf (ciambella marmorizzata)
2h
Ciambella salata speck e scamorza
50min
Torta pinguino
1h 30min
Torta estasi
45min