Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Butter-Teig
- 300 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
Ei-Teig
- 250 g Mehl
- 1 Eigelb
- ½ TL Salz
- 100 g Wasser, sehr kalt (Eiswasser)
Füllung und Fertigstellung
- 5 Eier
- 80 g Milch
- 100 g Zuckerrübensirup (z.B. von Grafschafter)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 796 kJ / 190 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Blätterteig, schnell
2h
Babas au citron
1h 30min
Apfel-Keks-Charlotte
6 Std. 30 Min
Kuchen im Ei
1 godz. 10 min
Brownie-Milchshake
35min
Schoko-Vanille-Cookies
4 godz. 30 min
Hotteok (Süßer gefüllter Pfannkuchen)
1h 30min
Schokoladen-Bourbons
45min
Eclairs mit Blaubeerfüllung
2 godz. 30 min
Erdbeer-Macarons
26 godz.
Mini-Donuts
2h 45min
Quarkbällchen (Nautzen)
45min