Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Farcitura
- 150 g di mandorle pelate
- 130 g di zucchero
- 1 cucchiaino di aroma di vaniglia
- 1 uovo
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
- 250 g di marroni cotti e pelati a tocchetti
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, leggermente sbattuo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 284 kJ / 683 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 48 g
In Collections
Alternative recipes
Carpaccio di branzino con involtini di pesce spada
30min
"Finta" cheesecake
1h 55 min
Blinis integrali con Gorgonzola
1h
Bignè lumachine
No ratings
Crêpes ai gamberi e crescione
1h 30min
Galette des rois al limone
2h 30min
Salsa belga
No ratings
Salsa bois boudran
10 Min
Cornetti semintegrali ripieni
1h 15min
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1h 10min
Salsa di verdure miste agrodolci
744 Std. 45 Min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2h