Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Farcitura
- 150 g di mandorle pelate
- 130 g di zucchero
- 1 cucchiaino di aroma di vaniglia
- 1 uovo
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
- 250 g di marroni cotti e pelati a tocchetti
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, leggermente sbattuo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 284 kJ / 683 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 48 g
In Collections
Alternative recipes
Pavlova
2 godz. 45 min
Bevanda allo zenzero
30 min
Grissini tricolore
3 Std.
Manakish (pane za'atar) con creme e salse
2 Std. 40 Min
Burro mediterraneo
5 Std. 20 Min
Cjalsons
1 Std. 30 Min
Crumble con biscotti secchi, pere e caramello
1h
Doogh
10 Min
Long Island Ice Tea
10 Min
Knodel
1h
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2h
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1 Std. 30 Min