![Galette des rois ai marroni Galette des rois ai marroni](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/106588.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Farcitura
- 150 g di mandorle pelate
- 130 g di zucchero
- 1 cucchiaino di aroma di vaniglia
- 1 uovo
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
- 250 g di marroni cotti e pelati a tocchetti
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, leggermente sbattuo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 284 kJ / 683 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 48 g
In Collections
Alternative recipes
Monte bianco
1h 5min
Charlotte al pandoro e spumante
4 Std. 50 Min
Pan Brioche
8 Std.
Pasta sfoglia veloce
2h
Pane rustico
2h
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1h 50min
Tarte Tatin di mele (senza glutine)
1h 25min
Torta salata multistrato
3 Std. 30 Min
Ghirlanda di panettone
6h
Cappelletti reggiani
2h
Pan coniglio
5h 5min
Crema Bimby ®
45min