Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di zucchero di canna
- 1 limone, solo la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di farina di mais
- 100 g di burro a pezzi (1-2 cm)
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 150 g di uvetta, ammollata nel rum e strizzata
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 343 kJ / 82 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 2.5 g
- Fibre
- 0.5 g
Alternative recipes
Biscotti croccanti alle mandorle
1 Std. 15 Min
Biscotti alla nocciola
2h
Biscotti integrali alle mandorle
35 Min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7 godz.
Biscotti cioccolato e nocciole
35 Min
Zaleti
1 Std.
Pinza
50 Min
Biscotti di mais
40 Min
Pan meino (Pan de mej)
50 Min
Grissini di farro integrali
3u.
Biscotti ai semi
30 Min
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
1 Std. 35 Min