Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di zucchero di canna
- 1 limone, solo la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
- 150 g di farina di mais
- 100 g di burro a pezzi (1-2 cm)
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 150 g di uvetta, ammollata nel rum e strizzata
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 343 kJ / 82 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 2.5 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
1 Std. 35 Min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20 min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Zaleti
1h
Cantucci
1h 50 min
Fugassa veneta
4h
Pinza
50 min
Biscotti integrali alle mandorle
35 min
Biscotti alle nocciole
40 min
Biscotti di mais
40 min
Biscotti croccanti alle mandorle
1h 15 min
Biscotti cioccolato e nocciole
35 min