Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de fraises
- 300 g de sucre en poudre blond
- 8 g d'agar-agar (4 sachets)
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- 20 g d'huile neutre, pour le cadre à pâtisserie
- 150 g de sucre cristal
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 180.7 kJ / 42.6 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Carbohydrates
- 9.6 g
- Fat
- 0.5 g
- Saturated Fat
- 0.1 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 2.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Mendiants au chocolat
30min
Préfou de la mer
2h
Nougat de Montélimar
3 Std. 30 Min
Gelée de framboise
6h
Petits chocolats à la liqueur
3 Std. 10 Min
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2 Std. 25 Min
Guimauves à la fraise
3 Std. 35 Min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3 Std. 10 Min
Gelée de fruits rouges
2h 45min
Île flottante au foie gras
25 Min
Gelée de coing et pâte de fruits
72 godz.
Confiture de tomates vertes
24h