Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 140 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 Würfel Hefe (40 g), zerbröselt
- 1 ¼ TL Zucker
- 250 g Wasser
- 500 Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ¾ TL Salz
- 70 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 800 g Dattel-Tomaten, geviertelt
- 2 Kugeln Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Balsamico, dunkel
- 8 Prisen Pfeffer
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2690 kJ / 642 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 72 g
- Fat
- 29 g
In Collections
Alternative recipes
Bruschette mit Tomaten und Bohnen
20 min
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25min
Lasagne Caprese
1hod.
Gefüllte mediterrane Baguettes
3 Std. 10 Min
Tomatengnocchi mit Pesto
1hod.
Bagels mit Spinat-Frischkäse-Creme
15 min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 Min
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50 Min
Pizza-Focaccia mit Rucola und Joghurtdressing
3 Std.
Rom - Pizzataler
1hod. 30min
Mediterrane Langos
1hod. 30min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45 min