Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Hefeteig
- 60 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Basilikum, ohne Stiele
- 320 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 470 g Mehl
- 2 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- ½ Bund Basilikum, ohne Stiele
- 50 g Olivenöl
- 300 g Joghurt, 1,5% Fett
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 20 g Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 300 g Cocktail-Tomaten, halbiert
- 50 g Rucola
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2093 kJ / 500 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 62 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 4.7 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1 godz. 25 min
Caprese-Baguette
14h
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1 godz. 45 min
Gefüllte mediterrane Baguettes
3h 10min
Flammkuchen mit Melone und Serrano
1 Std. 15 Min
Bagels mit Spinat-Frischkäse-Creme
15min
Weiße Pizza mit Rucola
1h 35min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 min
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1h 50min
Pizza-Bruschetta
1 godz. 30 min
Mediterrane Langos
1 godz. 30 min
Mediterraner Flammkuchen
35 Min