Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g Champignons, halbiert, und 1 Champignon, in Scheiben, zum Garnieren
- 2 Schalotten, halbiert
- 200 g Wasser
- 10 g Mehl
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 30 g Frischkäse
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 789 kJ / 188 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 4.7 g
In Collections
Alternative recipes
Champignoncremesuppe
20 Min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 Min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30 Min
Spargelcremesuppe
25 Min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 Min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40 Min
Spinatsuppe mit Wildreis
45 Min
Blumenkohlsuppe
40 Min
Möhren-Tomaten-Suppe
3h
Blumenkohl-Cremesuppe
30 Min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 Min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35 Min