Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 aubergines
- 50 g d'huile d'olive
- 80 g de parmesan
- 1 gousse d'ail
- 3 œufs
- 50 g de crème fraîche légère
- 150 g de lait
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- 3 tomates olivette, coupées en rondelles
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 960.7 kJ / 231.7 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Carbohydrates
- 7.8 g
- Fat
- 17.3 g
- Fibre
- 4.3 g
In Collections
Alternative recipes
Aubergines à la bonifacienne
2 Std.
Flan d'aubergine
1h
Aubergines farcies au riz complet
1h 10 min
Parmigiana d'aubergine
1h 30 min
Gratin d'aubergines à l'italienne
1h 20 min
Moussaka
1 godz. 40 min
Gratin d'aubergine au thon
40 min
Gratin d'aubergines et de tomates
2h 30 min
Gratin de courgette
1h 20 min
Mijoté d'aubergine
35min
Aubergine farcie
1 godz. 5 min
Lasagne courgettes, aubergines et tomates
1sa 15 dk