Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di pomodori freschi senza semi, a pezzi
- 300 g di fragole
- 20 - 30 g di peperone rosso
- 15 g di cipolla rossa
- 30 - 40 g di cetriolo a pezzi
- 70 g di pane raffermo
- 20 g di aceto balsamico
- ½ - 1 cucchiaio raso di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- mandorle tostate non salate (vedere consigli)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 740.5 kJ / 177 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 11.5 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Gazpacho fragole e pomodoro
2h 10min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 Min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Smoothie ai due colori
15 Min
Gazpacho mango e avocado
10 min
Gazpacho indiano
2h 10min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1 Std. 10 Min
Gazpacho
15 Min