Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di pomodori freschi senza semi, a pezzi
- 300 g di fragole
- 20 - 30 g di peperone rosso
- 15 g di cipolla rossa
- 30 - 40 g di cetriolo a pezzi
- 70 g di pane raffermo
- 20 g di aceto balsamico
- ½ - 1 cucchiaio raso di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- mandorle tostate non salate (vedere consigli)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 740.5 kJ / 177 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 11.5 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Zuppa di cipolle
1j
Crema di pomodoro
30 min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Brunch spagnolo (muffin, tortilla, salmorejo e pan all'aglio e pomodoro)
1 Std. 15 Min
Gazpacho di carote
10 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Gazpacho fragole e pomodoro
2j 10 menit
Passato di lenticchie rosse e tonno
40 min
Gazpacho
15min