Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Gazpacho
- 3 arance, la scorza e il succo
- 800 g di carote novelle pelate, a pezzi
- 240 g di cetrioli pelati, senza semi, a pezzi
- 30 g di cipollotto
- 300 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini rasi di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
Chantilly
- 200 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 2 cucchiai di aneto fresco
- 1 pizzico di sale
- crostini di pane
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1019 kJ / 244 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Carbohydrates
- 18.3 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 min
Zuppa Tom Kha Gai
35 min
Gazpacho
15 Min
Zuppa Thenthuk
1h
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1h
Gazpacho indiano
2 godz. 10 min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15 Min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 godz. 10 min
Zuppa di avocado e pomodoro
40 min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1 godz. 5 min