![Pizzette mit Ziegenkäse Pizzette mit Ziegenkäse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/62566E70-3F6E-4E1F-92CB-1374F803DC1B/Derivates/426D72B3-615B-4656-9ACA-0CFF3C7215C7.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 30 g Olivenöl, nativ
- 180 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
15
g frische Hefe zerbröckelt
or 1 ½ TL Trockenhefe (8 g circa) - 400 g Pizzamehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 200 g Ziegenkäse (alle Sorten), weich
- 1 TL Salz
Belag
- 1 TL rosa Pfeffer
-
1
Zweigchen Majoran, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
or 1 Zweigchen Thymian, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet - 20 g Olivenöl, nativ
- 16 Cherry-Tomaten, halbiert
- ½ TL Salz
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1351 kJ / 323 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Chnoblibrot
15 min
Kartoffel-Focaccia
2h 50min
Madeleines
1h
Focaccia mit Oliven
2u. 20min
Gratin dauphinois
50 min
Pizza Frescolina
1h 40min
Löffelbiskuits
40min
Randensalat mit Meerettich
10 min
Poulet auf roten Peperoni
1u. 5min
Chicken Nuggets & Country-Cuts mit Ketchup
1h
Waadtländer Flammkuchen
1h 30 min
Türkische Pizza - Lahmacun
1h 10 min