Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 400 g Weizenmehl, und etwas mehr zum Bemehlen
- 200 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 1 ½ TL Salz
Belag
- 3 Zweigchen Petersilie, flachblättrig, Blättchen gewaschen und gut abgetropft
- 1 grüne Chili, eingelegt, in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Tomaten, halbiert
- 200 g Rindshackfleisch
- 40 g Olivenöl
- 50 g Domates Salçası
- 1 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Paprika rosenscharf
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1589 kJ / 379 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 3.1 g
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