Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 700 g Kartoffeln, in Stücken
- 3 Eier
- 2 EL Olivenöl
- 1 EL Essig
- 1 Bund Peterli, frisch, abgezupft
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Minze, getrocknet (optional)
- 50 g Paniermehl
- 1000 g Hackfleisch, gemischt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1396 kJ / 334 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Knoblauch-Champignons
20 Min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1h 35min
Pilaw-Reis
40 min
Herzhafte Focaccia mit Kichererbsen
3 Std.
Poulet auf roten Peperoni
1hod. 5min
Erbsen mit Schinken
30 min
Zitronenpoulet
50 min
Gefülltes Curry-Poulet-Brot
2h 45 min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35 Min
Haselnuss-Glacé
6h 20 min
Conchiglie an frischer Tomatensauce mit Ziegenkäse
45 min