Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g Gurken, entkernt und in Stücken
- 4 Prisen Salz
- 50 g Schalotten, halbiert
- 80 g Essiggurken, abgetropft
- 2 EL Senf
- 2 EL Rotweinessig
- 30 g neutrales Öl (oder Nussöl)
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 300 g Mortadella, gewürfelt (ca. 1 cm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1276 kJ / 305 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Nudelsalat mit Karotte, Apfel und Nuss
40min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45min
Nudelsalat
1h
Salat mit Speck und Apfel
20min
Sommerlicher Gemüsesalat
10min
Eier-Canapés
5min
Scharfe Frühlingseier im Speck versteckt
40min
Kohlrabi-Apfel-Rohkost mit Löwenzahn und karamellisiertem Ziegenkäse
15min
Gurkensalat mit Räucherforelle
30 Min
Apfel-Radieschen-Salat mit Joghurt
15min
Cremiger Erdäpfelsalat mit Apfel und Stangensellerie
1h
Bunter Salat
25 Min