Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g Mandeln
- 2 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 50 g getrocknete Aprikosen, entsteint, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 500 g Lammfleisch (z.B. aus der Keule), in Stücken (3 cm), angefroren
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 TL Olivenöl
- 100 g Feta, zerbröselt
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 749 kJ / 178 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 9 g
In Collections
Alternative recipes
Kebab aus Rindfleisch mit Feta
1 Std. 20 Min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10 phút
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 Min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Kokosmarinade zu Lammspießen
1h 25 min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2h
Sheek Kebab
1h 10 phút
Pilaw-Reis
40min
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Kofta Curry
1h 10 phút
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1 Std. 20 Min