Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 650 g di barbabietole rosse cotte a listarelle
- 400 g di aceto di vino bianco
- 400 g di zucchero di canna
- 120 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutrition
- per 1 vasetto
- Calories
- 9452 kJ / 2259 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Carbohydrates
- 223.1 g
- Fat
- 149.8 g
Alternative recipes
Composta di melanzane e peperoni
1 Std. 45 Min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 Min
Confettura di uva e fiori di timo
2h 40min
Zucchine piccanti
55min
Funghetti sott'olio
721 godz.
Sciroppo di fichi
1 Std. 30 Min
Crema di melanzane e peperoncini
35 Min
Crumble di mele e ciliegie
1 Std.
Composta di albicocche e carote all'arancia (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 Std. 45 Min
Carciofini sott'olio
721 Std. 30 Min
Confettura di uva
50 Min
Marmellata di pompelmo rosa
1小时 20 分钟