Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Rapsöl
- 30 g Apfelessig
- 1 EL Senf
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 2 Stängel Peterli, Blätter abgezupft
- 1 ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- 500 g Wasser
- 500 g grüne Bohnen, frisch, gerüstet
- 50 g Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Speckwürfeli
- Nutrition
- per 1 Portionen
- Calories
- 1251 kJ / 299 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 26 g
In Collections
Alternative recipes
Bernerplatte
1 Std. 15 Min
Lauchwähe mit Schinken
1 Std. 45 Min
Bohnensalat mit Kartoffeln und Gemüsevinaigrette
50 Min
Grüne Bohnen mit Tomaten und Petersilie
55 Min
Kartoffelsalat Badische Art
6 godz.
Randensalat
10 Min
Zwiebel-Käsewähe
1 Std. 15 Min
Berner Rösti
40 Min
Rüeblisalat
15 Min
Karotten-Erbsen-Gemüse
35 Min
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40 Min
Hamburger mit Coleslaw
40 Min