![L'incontournable sauce bolognaise L'incontournable sauce bolognaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E4F0D902-A168-4914-B318-345DCEEEFA79/Derivates/8ab825ea-b14f-49c6-85f7-bf1f1fb232c4.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de carotte
- 100 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 50 g de céleri branche
- 15 g d'huile d'olive
-
700
g de viande de bœuf hachée
or 700 g d'un mélange de viandes hachées, mi-porc mi-bœuf - 2 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 1 pincée de piment en poudre fort
- 400 g de tomates pelées au jus
- 1 c. à soupe de fond de veau délayé dans 150 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 4 brins de persil plat frais, ciselés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1951 kJ / 467 kcal
- Protein
- 48 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 25 g
In Collections
Alternative recipes
Spaghetti aux boulettes de viande... sous un ciel d'Italie
50min
Sauce napolitaine
1h
Thé à la menthe
25min
Macaroni aux tomates, olives et piment
25min
Harira
7 Std.
Soupe harira
40min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30min
Bouillon aux pâtes alphabet
25min
Bolognaise express
20min
Macaroni sauce tomate et boulettes de viande
45min
Macaroni à la bolognaise
35min
Sauce bolognaise XXL
50min