Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g Schweinehackfleisch
- 200 g fetter Speck, gewolft (siehe Tipp)
- 150 g Eiswürfel
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- ½ TL Muskatblüte (Macis), gemahlen
- ¼ TL Ingwer, gemahlen
- ½ TL Zitronenschale, fein abgerieben
- 1 TL Röstzwiebeln
- 500 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Glas
- Calories
- 1619 kJ / 387 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 54 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Paprika-Fleischkäse aus dem Ofen
3 Std. 30 Min
Gewürzpaste für Fischbrühe
40min
Lyoner
12h
Klassische Bratwurst
3 Std. 30 Min
Lachsbratwurst
3h 15min
Bratenpaste
3 Std.
Selbstgemachter Halloumi
3h 15min
Leberkäse Pizza Style
2h 40min
Fleischkäse mit Röstzwiebeln
55 min
Weißwurstsenf
15 Min
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1 Std. 30 Min
Knuspriger Schweinebauch
3 Std.