Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 blancs d'œufs
- 235 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs (Maïzena)
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à soupe bombée de mascarpone
- 30 g de noix de coco râpée
- ½ mangue, coupée en cubes
- 2 fruits de la Passion, la pulpe seulement
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2384 kJ / 571 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 71 g
- Fat
- 28 g
In Collections
Alternative recipes
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.
Pavlova aux fruits rouges
4h
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 Std.
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Tiramisu à l'italienne
4 Std. 40 Min
Charlotte aux fraises
3h 35min
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2 godz. 20 min
Bavarois Passion-coco
8 godz. 10 min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4 Std. 15 Min
Eclairs à la pistache et fève tonka
1 Std. 20 Min
Minipavlovas
3h 45min
Tartelettes pistache-framboise
50 min