Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g di olio di semi di girasole
- 2 tuorli
- 40 g di senape di Digione
- 30 g di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 1 pizzico di zucchero
- ¼ di cucchiaino di sale
- 250 g di panna da cucina
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1742.4 kJ / 416.5 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 3.2 g
- Fat
- 44.1 g
- Saturated Fat
- 11 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 304.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Quiche di cipolle
1 Std. 15 Min
Nachos
1 Std.
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto
No ratings
Churros
1 Std. 15 Min
Pane injera
8h 30min
Farina integrale
5min
Pasticcio di carne inglese
1h 40 min
Panini di San Gallo
26 Std. 30 Min
Sfogliata del Canton Uri
No ratings
Zuppa di tagliatelle vietnamita con manzo (Pho bo)
45 Min
Soupe de chalet
40min
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min