Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Torta al cioccolato
- 8 albumi (300 g circa)
- 85 g di zucchero
- 280 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
-
140
g di nocciole sgusciate
or 140 g di mandorle pelate - 10 tuorli (185 g circa)
Ganache
- 150 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 ½ cucchiaino di colorante alimentare in gel nero (5-6 g)
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1900 kJ / 454 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 36 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Biscotti ricoperti di cioccolato
1h 40min
Naked cake al cioccolato
4 Std.
Dolce riccio
1 Std. 20 Min
Gelato biscotto gianduia
7 godz.
Torta tripla al cioccolato
3h 55min
Praline al cioccolato
1h 25min
Torta ovetto fondente
1h 30min
Torta party-pops
2 Std. 10 Min
Mini muffin con frosting al mascarpone
1h
Cupcake con frosting alla crema gianduia
1h
Torta al cioccolato
1h
Torta chocolat
1h