Compatible versions
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di acqua
- 120 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 375 di farina di mais
- 375 g farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 5 g di sale
- 1 cucchiaini rasi di peperoncino secco frantumato
- 1 mazzetto di fiori di sambuco secchi
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 4012 kJ / 959 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Carbohydrates
- 150.1 g
- Fat
- 35.7 g
- Fibre
- 5.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pane barese
6 godz. 15 min
Pane al latte con semi di papavero
1 Std. 40 Min
Pane al rosmarino
10h 55min
Poppadoms (pane indiano fritto)
1 Std. 30 Min
Pagnotta dolce all'olio di oliva
3 Std.
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Panini alle erbe
3h 5 min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pane di grano saraceno
2 godz. 35 min