Compatible versions
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di acqua
- 120 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 375 di farina di mais
- 375 g farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 5 g di sale
- 1 cucchiaini rasi di peperoncino secco frantumato
- 1 mazzetto di fiori di sambuco secchi
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 4012 kJ / 959 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Carbohydrates
- 150.1 g
- Fat
- 35.7 g
- Fibre
- 5.2 g
In Collections
Alternative recipes
Soda Bread (pane irlandese)
45 min
Treccia di pane alle olive
5 Std. 30 Min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Pane integrale
3 godz. 15 min
Pane barese
6h 15 min
Pane al lardo e timo
4 Std. 50 Min
Rotolini di farro
30j
Pane in padella
18h
Pane alle castagne
4 Std.
Pane rustico ripieno
29h
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min