Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g di lievito di birra fresco
- 50 g di latte
- 200 g di acqua
- 30 g di zucchero
- 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 16 fette di fesa di tacchino arrosto
- 16 fette di pomodoro
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 3.7 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Filoncini alle olive e formaggio
1 Std. 50 Min
Cracker dolci salati
1h 30min
Cornetto gigante
6 godz.
Croissant con tonno affumicato
6 godz.
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2 godz. 15 min
Hot dog
4 godz. 55 min
Grissini di pane
4 Std.
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
6 godz.
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Mantovanine
2h 45min
Attorcigliati al sale marino
3h 15min