Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g d'épaule de veau, coupée en cubes de 2 cm environ
- 1 c. à café rase de curcuma en poudre
- 1 c. à café bombée de cardamome en poudre
- 1 c. à café bombée de gingembre en poudre
- 80 g d'oignon, coupé en morceaux
- 10 g de sauce harissa
- 30 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe pour dorer
- 10 g de miel liquide
- 450 g de carottes, coupées en rondelles de 6 à 8 mm
- 30 g de fond de veau en poudre
- 750 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 2 brins de persil frais, hachés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2232 kJ / 532 kcal
- Protein
- 50 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 27 g
In Collections
Alternative recipes
Tajine de veau aux courges
2u. 5min
Sauté de porc à la provençale
1h 5 min
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1h 20 min
Osso-buco
1h 20 min
Navarin d'agneau printanier
1h 20 min
Sauté de veau Marengo
1h 15 min
Navarin d'agneau
1h 15 min
Navarin d'agneau printanier
1h 25 min
Veau Marengo
55 min
Bœuf carottes
2h
Sauté de veau aux olives
1h
Colombo de porc aux légumes
45 min