Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crema
- 500 g di latte intero
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
- 6 tuorli
- 120 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 50 g di amido di mais (maizena)
Pasta frolla
- 125 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 125 g di burro freddo a pezzi + q.b.
- 300 g di farina tipo 00
- 1 uovo grande
Terminare la preparazione
- 90 g di zucchero di canna
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 506 kJ / 121 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 16.4 g
- Fat
- 5.3 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Cono graffa
1 godz.
Torta Dobos
3h 30min
Tagliatelle con ragù di capretto e fonduta di pecorino
1 godz.
Vichyssoise
6h
One pot di pasta con prosciutto
25 min
Cupcake ai marron glacé
1 godz.
Nachos (TM6)
1h 30min
Churros
1u. 15min
Zuppa di rape
30 min
Éclair alla crema di limone
4h
Panini farciti alla marocchina (Batbout)
2 Std. 40 Min
Flan patissier
2 Std.