Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di zucchero
- 120 g di tuorli
- 1 pizzico di sale
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 stecca di vaniglia, incisa per il senso della lunghezza
- zucchero di canna q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1305.4 kJ / 312 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 25.8 g
- Saturated Fat
- 1.4 g
- Fibre
- 128.6 g
Alternative recipes
Mini pan brioche con pulled pork
14h
Salsa olandese (TM6)
15 Min
Crema catalana
40min
Salsa bernese
20 Min
Salsa bernese
20 Min
Petto d'anatra con zabaione all'arancia
2 Std. 20 Min
Sorbetto mango e maracuja
25 Min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 Min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min
New York cheesecake (2 persone)
6h 30min
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15 Min
Tarte tatin
2 Std. 30 Min