Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Wasser zum Kochen
- 4 Prisen Salz und etwas mehr zum Kochen
- 100 g Nudeln (z.B. Spaghetti)
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 2 Schalotten
- 40 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 100 g Milch
- 1 TL Mehl
- 3 Prisen Pfeffer
- 50 g Hähnchenbrust-Aufschnitt, in Streifen (1 x 3 cm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3114 kJ / 743 kcal
- Protein
- 35 g
- Carbohydrates
- 91 g
- Fat
- 25 g
- Fibre
- 7.9 g
In Collections
Alternative recipes
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30 Min
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30 Min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
20 Min
Brokkoli-Schinken-Nudeln
45 Min
White-Chicken-Pasta
40 Min
Pasta mit Hähnchen und Gorgonzola
30 Min
Herbstliche Tagliatelle
35 Min
Hähnchen-Tomaten-Ragout mit Gin
1 Std.
Cheese-Makkaroni
30 Min
Hackbällchen-Reis-Topf
40 Min
Hähnchen-Sahne-Auflauf mit Reis
1 Std.
Nudeln mit Frischkäsesauce
30 Min