Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g natives Olivenöl
- 30 g Schalotten
- 400 g Hähnchenbrustfilet, in Würfeln (2-3 cm)
- 8 Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 8 Oliven, grün, entsteint, halbiert
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 680 g Wasser
- 1 TL Tomatenmark
- 350 g Nudeln, trocken, Sorte Tortiglioni
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2084 kJ / 498 kcal
- Protein
- 33 g
- Carbohydrates
- 64 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50 Min
Pasta nach Paella Art
30 Min
Curryhuhn mit Champignons
30 Min
Makkaroni-Auflauf
1 Std.
Linguine mit Krabben und Garnelen
25min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 Min
Oliven-Fleischbällchen mit Spaghetti
40 Min
Paella mit Hähnchen, Fisch und Meeresfrüchten
1 Std.
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 Min
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40 Min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 Min
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40 Min