Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Hähnchenflügel
- 120 g Schalotten
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 80 g Porree, in Stücken
- 100 g weiße Champignons, frisch, halbiert
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 10 weiße Pfefferkörner
- 2 Zweige Thymian
- 2 Stängel Petersilie
- 1 Zweig Liebstöckel
- 100 g Weißwein
- 1000 g Wasser
- 2 TL Salz
- Nutrition
- per 1 Schraubglas
- Calories
- 365 kJ / 86 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min
Tomatenketchup
1 godz. 20 min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1 Std. 30 Min
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1 Std. 5 Min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55 min
Lyoner
12h
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1 Std. 5 Min
Hähnchen-Galantine mit Dill-Joghurt-Sauce
3 Std. 25 Min
Asiatische Pflaumensauce
25min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 min
Hühnerbrühe mit Semmelklößchen
1 Std. 5 Min
Gemüsefond
45 min