Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Hähnchenflügel
- 120 g Schalotten
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 80 g Porree, in Stücken
- 100 g weiße Champignons, frisch, halbiert
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 10 weiße Pfefferkörner
- 2 Zweige Thymian
- 2 Stängel Petersilie
- 1 Zweig Liebstöckel
- 100 g Weißwein
- 1000 g Wasser
- 2 TL Salz
- Nutrition
- per 1 Schraubglas
- Calories
- 365 kJ / 86 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Fleischbrühe alternativ Geflügel- und Gemüsebrühe
2 godz. 30 min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3 Std. 50 Min
Tomatenketchup
1h 20 min
Gewürzpaste für Fischbrühe
40 Min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
50min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 min
Kaninchen alla Liguria
10h
Gemüse-Bouillon
10 min
Gemüsefond
45 min
Ajvar
1h
Gulasch-Gewürz
5 Min