Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les babas
- 65 g de lait
- 10 g de levure déshydratée
- 240 g de farine blanche
- 100 g de beurre salé, en cubes, et plus pour graisser
- 30 g de sucre
- 4 oeufs, de taille moyenne (53-63 g)
Sirop et crème
- 300 g de sucre
- 300 g d'eau
- 1 orange, le zeste et le jus
- 1 c. à café de pâte de vanille
- 50 g de rhum
- 200 g de crème double (env. 48% M.G.)
- 3 oranges, en quartiers
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1778 kJ / 425 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 67 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto
30 min
Borsch
50min
Caramel liquide
25 min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Chili con carne
No ratings
Toffees au caramel
2 Std.
Soufflé au fromage express
45min
Focaccia aux oignons
2 Std.
Charlotte au chocolat et à la banane
24 Std.
Baba au rhum
3 Std.
Pâte à chou
2 Std.
Pâte brisée sucrée
1h 50min