Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 400 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 1000 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 400 g Paprika, gemischt, in mundgerechten Stücken
- 4 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika de la Vera
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Paprikamark
- 400 g Schmand
- 300 g Kabanossi, in Scheiben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2230 kJ / 533 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 34 g
In Collections
Alternative recipes
Pikante Pasta mit Kabanossi und Rosenkohl
45 min
Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen
30 min
Spätzletopf
30 min
Würstchen-Chili
45 min
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1h 10min
Ofentortellini
45 min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1 godz.
Gulaschsuppe mit Laugenbällchen
1 godz.
Schinken-Hack-Röllchen mit Möhrenreis
1 godz.
Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
3 Std.
Kartoffel-Kabanossi-Chili
50min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1h 20min