Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g gekochter Schinken, in kleinen Würfeln (ca. 1 cm)
- 20 g Öl
- 250 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Sahne
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Speisestärke
- 400 g Spätzle, frisch, aus dem Kühlregal
- ½ - ¾ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1833 kJ / 436 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Schinken-Spinat-Gnocchi in Rahmsauce
45 min
Käse-Makkaroni
50 min
Maultaschen-Auflauf
45 min
Tortellini in Schinken-Sahne-Sauce
25 min
Ofentortellini
45 min
Schwäbische Lasagne
45 min
Schinken-Porree-Sauce
30 min
Tortellini-Bolo
20min
Wikinger-Nudel-Topf
35 min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Schupfnudel-Bratwurst-Auflauf
1h 20 min
Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen
30 min