Compatible versions
Flatbread à la banane et au seigle pour le petit-déjeuner
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g de banane, en morceaux
- 160 g de lait
- 15 g de miel de fleurs sauvages
- 1 c. à café de levure déshydratée (7 g)
- 150 g farine de seigle, et plus pour parsemer
- 180 g de farine de pain
- 1 c. à café de sel
- 15 g de graines de pavot
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 1070 kJ / 256 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 4.4 g
In Collections
Alternative recipes
Pesto au basilic
10min
Quiche de poulet à la tomate et au basilic
1h
Ciabattines
3h 30min
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2h
Ketchup de tomates
1 Std. 15 Min
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Risotto aux noix et tomates au four
40 min
Barres céréales tendres
1h
Coleslaw
10min
Tartelettes aux fruits rouges
1 Std. 50 Min
Sorbet aux fruits
10min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 min