Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g Mandeln, davon 200 g ganz und 50 g gehobelt
- 650 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 3 Blätter weiße Gelatine
- 40 g brauner Zucker
- 10 g Zitronensaft
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 10 g Erdbeersirup
- 250 g Erdbeeren, in kleinen Würfeln
- 1 Stängel Minze, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2664 kJ / 636 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 50 g
- Fibre
- 10.9 g
In Collections
Alternative recipes
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Milchreis-Eis mit Mandellikör und Erdbeeren
7h 45 min.
Milchreiscreme mit Zabaione und Himbeerpüree
30min
Panna Cotta mit Honigmelone
5h 15min
Schoko-Amarena-Eis
10 Std. 30 Min
Bilbao - Goxua
2 Std. 30 Min
Eton Mess
4h 20min
Früchte-Dickmilch-Dessert
1 godz. 15 min
Ahorn-Pecannuss-Eis
12 godz. 30 min
Bayerische Creme
8 Std.
A Bratapfel a day
50min
Crème-brûlée-Äpfel
45 min