Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g Mandeln, davon 200 g ganz und 50 g gehobelt
- 650 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 3 Blätter weiße Gelatine
- 40 g brauner Zucker
- 10 g Zitronensaft
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 10 g Erdbeersirup
- 250 g Erdbeeren, in kleinen Würfeln
- 1 Stängel Minze, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2664 kJ / 636 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 50 g
- Fibre
- 10.9 g
In Collections
Alternative recipes
Erdbeer-Pfirsich-Trifle
1sa 35 dk
Panna Cotta mit Honigmelone
5h 15min
Gebrannte Kokoscreme mit kandiertem Ingwer
2u. 45min
Weißes Schoko-Omelette
8h 45min
Panna Cotta
5h
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
2 Std. 10 Min
Gratinierte Mandelcrêpes
1h 45 min
Macadamiawaffeln mit Orangensauce
40 min
Eton Mess
4 Std. 20 Min
Blutorangen-Tartelettes
2h
Mousse au chocolat mit Banane
3h 25min
Milchreis mit Zimtpflaumen
1h