Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 375 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g env.)
- 30 g de mélasse
- 350 g de farine de blé complet
- 150 g de farine de blé bio (T65), et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café bombée de sel
- 1 c. à soupe d'huile neutre, pour le saladier
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 828.3 kJ / 194.9 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Carbohydrates
- 34.5 g
- Fat
- 2.5 g
- Fibre
- 4.4 g
Alternative recipes
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain aux graines
5h
Pain de seigle
5h
Pain de campagne
4h
Pain complet
5h
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain complet rapide
1h 20min
Pain de seigle
2h 40min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain vapeur à l'épeautre
1 Std. 30 Min
Pain complet au muesli
4h 5min