Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g Wirsing, ohne Strunk, in Stücken
- 2 Schalotten (50 g), halbiert
- 40 g Olivenöl
- 100 g Speckwürfel, durchwachsen
- 300 g Risottoreis (z.B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 60 g Weißwein, trocken
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 4 Eier (Kl. M)
- 30 g Parmesan, gehobelt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2380 kJ / 568 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 24 g
In Collections
Alternative recipes
Gelbe-Bete-Risotto
2h
Mangoldrisotto
50 Min
Grünkohlrisotto
40 Min
Fenchel-Risotto
40 Min
Grünkohl-Risotto
50 Min
Wirsing-Pasta
35 Min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 Min
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35 Min
Wirsing-Pasta
1 Std.
Petersilienwurzel-Risotto
40 Min
Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf
50 Min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35 Min