Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 biscotti ripieni di crema di nocciole
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di zucchero
- ½ cucchiaino di cacao in polvere
- 50 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di crema gianduia
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1809.5 kJ / 432.5 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 31 g
- Fibre
- 0.2 g
Alternative recipes
Crema al cioccolato e peperoncino (per 2 persone)
1 Std.
Mousse di crema inglese al cioccolato
15 min
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
5 Std. 30 Min
Semifreddo alla mela su crumble di biscotti
6 Std.
Cioccolata bianca calda agli amaretti
15 min
Dolce riccio
1 godz. 20 min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6 Std. 25 Min
Freakshakes al tiramisù
10 min
Bon bon noci e nocciole
2 Std. 20 Min
Mousse ai due cioccolati
15 min
Coppa leggera al cioccolato
1 Std. 40 Min
Budino di cocco
4 godz. 15 min