Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g Wasser
- 1 ¾ TL Salz
- 150 g Naturreis (z. B. von Oryza)
- 200 g Hartkäse, fettarm, in Stücken
- 200 g Buttermilch
- 10 g Senf, süß
- 20 g Zitronensaft
- 50 g Orangensaft
- ¼ TL Pfeffer
- 300 g Eisbergsalat, in Streifen
- 300 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 200 g Schinken, gekocht, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Champignons, in Scheiben
- 1 Salatgurke halbiert, in Scheiben
- 2 Kresse-Beete, abgeschnitten
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1711 kJ / 398 kcal
- Protein
- 34 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 4.6 g
In Collections
Alternative recipes
Sonnenweizen-Salat mit Möhren-Dressing
30 min
Reissalat
1 Std. 30 Min
Frühlings-Kartoffelsalat
2 Std. 55 Min
Konfettisalat
2 Std. 45 Min
Nudelsalat mit dicken Bohnen, Speck und Aprikosen
1 Std. 40 Min
Nudelsalat
1 godz.
Fitness-Salat
5 Min
Süß-saure Marinade für Gemüse
10min
Porree-Spätzle-Salat
50min
Reissalat mit buntem Gemüse
1 godz. 45 min
Reissalat mit Ei und Thunfisch
1 godz.
Tortellini-Salat
40 min