![Pfannkuchen mit Bologneser Füllung Pfannkuchen mit Bologneser Füllung](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/78329F68-D547-4830-8695-B3EEAA3515BF/Derivates/a9313c81-ca26-4244-9222-c06ec1805c5d.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), abgetropft, in Stücken
- 4 Eier (Kl. M)
- 300 g Milch
- 200 g Mehl
- ¾ TL Salz
- 1 Zwiebel, halbiert
- 150 g Möhren, in Stücken (2 cm)
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 90 g Olivenöl
- 300 g Hackfleisch, gemischt, grob zerzupft
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 20 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 50 g Rucola, geputzt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3550 kJ / 848 kcal
- Protein
- 39 g
- Carbohydrates
- 46 g
- Fat
- 53 g
In Collections
Alternative recipes
Hackfleisch-Pfannkuchen
1 Std. 10 Min
Überbackene Bolognese-Pfannkuchen
1 Std. 10 Min
Panierte Fleischküchle
1 Std. 40 Min
Pfannkuchen mit Chilifüllung
45 Min
Gefüllte Kartoffelrösti
1 Std.
Zucchini-Hackfleisch-Pfannkuchen
30 min
Dinnete
2h
Gaisburger Marsch
1 Std. 10 Min
Schwäbische Lasagne
45 Min
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1 Std. 10 Min
Kässpatzen
1 Std. 15 Min
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1 Std.