Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
- 200 g durchwachsener Speck, gewürfelt
- 40 g Olivenöl
- 440 g Nudeln (z.B. Penne Rigate)
- 400 g breite, grüne Bohnen, frisch, in schrägen Stücken (2 cm)
- 300 g Sahne
- 100 g Milch
- 2 TL Pfeffer
- 4 Eier
- 8 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 4198 kJ / 1003 kcal
- Protein
- 33 g
- Carbohydrates
- 87 g
- Fat
- 55 g
In Collections
Alternative recipes
Brokkoli-Kräuter-Pasta
20 min
Brokkoli-Schinken-Nudeln
45 min
Schwäbische Lasagne
45 min
Nudeln mit Frischkäsesauce
30 min
Tortellini in Brokkoli-Sahne-Sauce
35 min
Cheese-Makkaroni
30 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Penne überbacken mit Mandelbröseln
1 godz. 45 min
Spargel-Blumenkohl-Nudeln
45 min
Brokkoli-Pasta
25 min
Tortellini mit Brokkoli-Sahne-Sauce
40 min
Bandnudeln mit Erbsensauce
30 min