Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Kirschpfannkuchen
- 1 Glas Schattenmorellen (Abtropfgew. 370 g), abgetropft
- 320 g Milch
- 3 Eier
- 150 g Mehl
- 40 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Backpulver
- ¼ TL Salz
Stracciatella-Quark
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 500 g Quark, 20% Fett
- 25 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2740 kJ / 654 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 75 g
- Fat
- 25 g
- Fibre
- 4.6 g
In Collections
Alternative recipes
Nudel-Kirsch-Auflauf
1h
Schupfnudeln mit Karamellsauce und Äpfeln
40min
Kirschpfannkuchen vom Backblech
40min
Milch-Couscous mit Zucker und Zimt
10min
Kartoffelkuchen mit Äpfeln
1 Std. 10 Min
Heidelbeerpfannkuchen mit Holunderblütenquark
1h
Quark-Kirsch-Auflauf
1h
Arme Ritter mit Apfel-Birnen-Kompott
25min
Quark-Hefe-Taler
2 Std. 15 Min
Buchteln mit Kokosglasur
1h 15min
Kirsch-Milchreis-Auflauf
1 Std. 35 Min
Bunter Obstkuchen vom Blech
1h